Retki Hiitolanjoelle 6.-8.9.

Etelä-Karjalan Rautjärvellä sijaitsevassa Hiitolanjoessa elää Suomen viimeinen alkuperäinen ja täysin luonnonvarainen järvilohikanta.

Hiitolanjoki eli Kokkolanjoki on avattu vaelluskalojen kulkureitiksi ja lisääntymisalueeksi, kun kolme satavuotiasta voimalapatoa on purettu ja niiden tilalle on kunnostettu kosket luonnonmukaisiksi kutualueiksi. Ritakoski, Lahnasenkoski ja Kangaskoski 18 metrin yhteenlasketulla pudotuskorkeudellaan muodostavat eteläisen Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen upean koskireitin.

Kymi-Vuoksen latualue järjestää retken Hiitolanjoelle 6. – 8.9. Voit osallistua retkeen joko perjantaista alkaen tai vain lauantaina. Ohjelmassa on ulkoilua, kulttuuria ja hauskaa yhdessäoloa oman alueesi muiden latulaisten kanssa.
Varaa itse haluamasi majoitus www.bbhiitolanjoki.fi, ja ilmoita sitten alueyhdyshenkilölle Henrille montako teitä on tulossa. Sähköposti Henrille on kymivuoksi.latualue@gmail.com.
Lisätietoja kohteesta voit lukea netistä www.hiitolanjoki.fi.