Tapahtumat

PETÄJÄPIRTILLÄ TAPAHTUU

Suksien voitelu

Ota yhteyttä Markkuun, puh. 044 3005 234. Hinta 20 € / suksipari.

Lumikenkien vuokraus

Soita Tanjalle, puh. 044 0260 670. Hinta 5 € jäsen ja 7 € ei-jäsen.

_____________________________________________________________________

KOULUTUKSIA

Sinustako vertaisohjaaja? Hyvinvointia ulkoilusta -hanke.

Suomen Ladun uusi Hyvinvointia ulkoilusta -hanke liikuttaa noin +65 -vuotiaita monipuolisen, mutta matalankynnyksen, ulkoilutoiminnan avulla. Liikkumisen lisäksi toiminta tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja lähiluonnossa.
Hankkeessa koulutetaan ulkoilun vertaisohjaajia, jotka innostavat etenkin vähemmän liikkuvia tai matalamman liikkumisen kynnystä kaipaavia ulkoilemaan yhdessä. Vertaisohjaajilta ei vaadita aiempaa osaamista tai tiettyjä lajitaitoja. Toimintaan voi sitoutua esimerkiksi 5:n ulkoilukerran ajaksi ja toimintaa on tarkoitus viedä lähelle liikkujia.
Haluatko jakaa omaa ulkoilun iloasi ja innostaa muita mukaan liikkumaan? Kaipaatko itse seuraa matalan kynnyksen ulkoiluun? Tervetuloa mukaan koulutukseen. Ulkoilun vertaisohjaajakoulutus lauantaina 11.11.2023 klo 10-16 latupirtti Kouvola (Valkeala).
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Kotkan Ladun puheenjohtajaan tai muihin hallituksen jäseniin!

Minustako ohjaaja -webinaarit, kaikille avoimet ja maksuttomat

Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä on monenlaista vapaaehtoisvoimin toteutettua toimintaa, tapahtumia ja ohjattua ulkoilua. Toiminnan edellytys ovat innostavat ja motivoituneet ohjaajat, jotka ovat valmiita jakamaan luonnossa liikkumisen ilosanomaa eteenpäin.
Ohjaajat ovat Suomen Ladun toiminnan sydän ja juuri sinä voit olla seuraava ohjaajamme! Suomen Ladussa ohjaajaksi saa kehittyä pikkuhiljaa kouluttautumalla, muilta ohjaajilta ja kokemuksen kautta oppimalla. Ensimmäinen ohjauskerta saa jännittää ja apuakin voi pyytää.
Erilaisten ohjaajien kokemuksia ja parhaat vinkit uusille ohjaajille pääset kuulemaan Suomen Ladun Minustako ohjaaja -webinaarisarjassa. Webinaareissa pohditaan ohjaajan motivaatiota, ohjaajuuteen liittyviä käytännön asioita ja kurkistetaan ohjaajan arkeen.
Minustako ohjaaja -webinaarit:
🌞 4.10.2023 klo 18-19: Yhdistysten retkitoiminta ja retkeily
🌞 25.10.2023 klo 18-19: Lasten ja perheiden ulkoilu
🌞 15.11.2023 klo 18-19: +65 -vuotiaiden ulkoilu, Kaiken ikää -hanke, vertaisohjaajana toimiminen
🌞 29.11.2023 klo 18-19: Aikuisten ulkoilun lajitoiminta: Polkujuoksu, maastopyöräily, hiihto, sauvakävely, melonta
Tarkemmat tiedot webinaareihin osallistumisesta Suomen Ladun nettisivuilla: https://www.suomenlatu.fi/…/ohjaajak…/minustako-ohjaaja.html