Tapahtumat

PETÄJÄPIRTILLÄ TAPAHTUU

Tulossa…

Teemme Petäjäpirtillä inventaariota ja laitamme poistoon kaikenlaista tavaraa astioista pehmoleluihin. Seuraa ilmoittelua ja tule hakemaan omasi!

Kirkkokankaan laavu

Kilometri helppokulkuista reittiä Petäjäpirtiltä ja saavut Kirkkokankaan laavulle. Mainio paikka koko perheen retkikohteeksi. HUOM. Omat puut!

 

Petäjäpirtin grillikatos

Myös täällä voit evästellä ja paistaa makkaraa. HUOM. Omat puut!

________________________________________________________________________________

KYMI-VUOKSI

Kymi-Vuoksen latualue järjestää viikonloppuretken Hiitolanjoelle 6. – 8.9. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen myöhemmin.

Lue lisää Hiitolanjoesta.


SUOMEN LADUN KAMPANJAT JA TAPAHTUMAT

Retkelle -päivät

Suomen Ladun valtakunnallisia Retkelle -päiviä vietetään 8.-9.6.2024. Lue lisää.

Tunturihaaste 14.-20.6.2024

Lue lisää.

Nuku Yö Ulkona 31.8.2024

Lue lisää.

Kiilopäähiihto 14.12.2024

Lue lisää.

SUOMEN LATU KOULUTTAA

Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä on monenlaista vapaaehtoisvoimin toteutettua toimintaa, tapahtumia ja ohjattua ulkoilua. Toiminnan edellytys ovat innostavat ja motivoituneet ohjaajat, jotka ovat valmiita jakamaan luonnossa liikkumisen ilosanomaa eteenpäin.
Ohjaajat ovat Suomen Ladun toiminnan sydän ja juuri sinä voit olla seuraava ohjaajamme! Suomen Ladussa ohjaajaksi saa kehittyä pikkuhiljaa kouluttautumalla, muilta ohjaajilta ja kokemuksen kautta oppimalla.
Lue lisää Suomen Ladun koulutuksista TÄÄLTÄ.

VAPAAEHTOISEKSI KIILOPÄÄLLE

Tiesitkö että Kiilopäällä toimii jatkuvasti vapaaehtoisia eri rooleissa? Voit toimia vapaaehtoisena apuoppaana, erilaisissa ulkoilutapahtumissa, viikkotalkoolaisena keittiössä tai remonttitalkoissa. Tervetuloa kuulemaan vapaaehtoismahdollisuuksista Kiilopäällä torstaina 4.4. klo 18.00:  https://meet.google.com/pta-semw-jjt.