Perheliikunta

Suomen Ladun järjestökokouksessa 23.4.2023 Kotkan Ladun aktiivit Sisko ja Teija saivat huomionosoituksen pitkäjänteisestä, suunnitelmallisesta ja sydämellä tehdystä työstä Metsämörri- ja SePe-toiminnan parissa, jolla Kotkan Ladun lapsi- ja perhetoiminta on lähtenyt uuteen nousuun.

Siskon ajatuksia huomionosoituksesta:
Tunnustusta toiminnan järjestämisestä arvostan suuresti ja tällä on iso henkinen merkitys. Tunnen, että tekemääni vapaaehtoistyötä arvostetaan ja koen tekeväni merkityksellistä työtä lasten luontosuhteen vahvistamiseksi. Pidän tärkeänä myös Suomen Ladun verkostoja ja koulutuksia. Näissä paikoissa pääsee tapaamaan muiden kanssa ja samalla ymmärtää, ettei tässä nyt oikeastaan ihan kahdestaan töitä tehdä, vaan oikeasti meitä on iso joukko!

Teijan ajatuksia huomionosoituksesta:
Kevätkokouksessa saatu tunnustus lämmittää kyllä mieltä, kiva kun saa kiitosta myös ylemmältä tasolta! Toki sitä saadaan myös perheiltä, jotka osallistuvat toimintaan, ja muilta KoLalaisilta, joka tuntuu aina hyvältä myös. Lastentoiminnan videopuheluissa ja tapaamissa, esim. Latuset Luumäellä ja syyskokouksessa, tuntuu aina, että kaikilla on vaikka mitä mahtavaa toimintaa ja ideoita, niin tuntuu kivalta että siitäkin joukosta valitaan erikseen tälleen kiitettäväksi.