Webinaarit

TIISTAITEEMAT KUUKAUDEN ENSIMMÄISENÄ TIISTAINA

Tiistaiteemat kokoavat yhdistyksille suunnattuja tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tiiviiksi kokonaisuudeksi jokaisen kuukauden ensimmäiselle tiistaille. Tiistaiteemat toteutetaan etänä Google Meetin kautta ja tapahtumat alkavat klo 18.00.

Mukaan jokaiseen webinaariin pääsee tämän linkin kautta. Lisää päivämäärät jo kalenteriisi! Pääteemojen lisäksi joka tiistai on ajankohtaisia kuulumisia ja lopussa mahdollisuus kysyä ja keskustella itselle ajankohtaisista asioista.

TIISTAITEEMAT 2024

9.1.
Suomen Ladun sääntöjen päivitys
Kansallinen hiihtopäivä helmikuussa

Suomen Ladun sääntöjä päivitetään. Teknisten tarkennusten lisäksi sääntöjä on mahdollista muuttaa laajemminkin. Montako jäsentä hallituksessa tulisi olla? Onko yhdistysten äänimäärät porrastettu oikeudenmukaisesti? Mukana tiistaiteemassa on sääntömuutosta valmisteleva työryhmä, joka aloitti toimintansa viime syksynä. Tule kuulemaan heidän työstään ja keskustelemaan mitä muutoksia Suomen Ladun sääntöihin tarvitaan.

Kansallinen hiihtopäivä järjestetään 24.2.2024. Käymme läpi tapahtumakokonaisuutta ja keskustelemme miten jäsenyhdistykset voisivat päivään osallistua. Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon ihmisiä aktivoitua hiihdon ja talviulkoilun äärelle.

6.2.
Miten järjestän hyvän tapahtuman?
Yhdistyksen matka Kiilopäälle – järjestelyiden parhaat vinkit!

5.3.
Toimintakysely 2023
Driven käyttö yhdistyksen toiminnassa

2.4.
Retkelle-päivän info
Yhdistyspolku ja ohjaajuus

7.5.
4.6.
6.8.
3.9.
1.10.
5.11.
3.12.